Kontakt

Du kan kontakta oss via vår emailadress: bastadkommunsframtid@hotmail.com

Annonser

11 reaktioner på ”Kontakt

 1. Den sk. springpojken i NST blogg om Norrviken är väl Thomas Andersson i Folkpartiet som är ordförande i samhällsbyggnadsutskottet? De utskottet som bl.a. beslutade om fördjupad översiktsplan för ett stort område kring Norrvikens Trädgårdar och som dessutom banade väg för exploateringsplanerna via bolaget NTAB. Han sitter även med i Stiftelsen Norrviken. De kallar jag för mångsidighet och intigritet, en duktig karl! Moderaterna är dessutom bra snälla som ger honom så många uppdrag, Folkpartiet har ju inte mer än 3 mandat av totalt 41 i kommunfullmäktige så han måste ligga bra till hos Moderaterna och inte minst hos kommunalrådet Anette Åkesson M.

 2. Är själv ganska insatt i Norrviken Affären och har förstått att ni är negativa till affären.
  Vad anser ni själva att det finns för alternativ? Stiftelsen pengar är ju slut och något måste göras?

  • Hej Ulrica!
   Vad roligt att du hör av dig till oss. Vi behöver alla krafter vi kan få. Om du är insatt i Norrviken så kan du väl klicka in dig på det som handlar om Norrviken på sidan och sen återkomma till oss om ett resonemang. På sidan har vi angett en del av det som man kan göra för att reda i eländet.

   Om du även klickar in dig på Norrvikens Trädgårdssällskap så kan du läsa än mer ingående om historiken kring allt som gjorts och alla märkliga förlopp.

   Vänligen, Båstad kommuns framtid
   gh Helena Kruse.

 3. Tack
  Då förstår vi varandra och kan börja ägna oss åt att göra denna kommun bättre.
  Ni har ju redan börjat och kan jag bidraga så gör jag gärna det.
  Kommer gärna på ert möte för att lära och se.
  Olle Bergström

 4. Hej
  Läste erat senaste inlägg.
  Om ni nu har åsikter så varför hymlar ni om dom inblandade.
  Tala klartex. Alla förstår att det är Peab ni åsyftar så varför inte säga detta.

  Om ni vill bli opinionsbildare på Bjäre så måste ni våga visa vad ni står för.

  Alla insändare i NST,och på denna sida, som diskuterar era och våra ämnen om kommunens framtid, som inte har ett namn som underskrift är värdelös information.
  Det är lika fegt att inte ge sitt namn på en insändare som att gå ut på gatorna och slåss med rånarhuva.
  Olle Bergström
  Grevietrakten

  • Hej Olle och tack för din kommentar, alltid roligt med andras åsikter.
   Att vi i ibland är lite svävande kring vem vi pratar om har med juridik att göra. När man sysslar med det vi gör balanserar man på tråden för vad som kan leda till stämning eller inte.
   Därför måste vi i vissa frågor som är subtila vara försiktiga. Vi tycker dock vi är väldigt tydliga med vad vi står för. Det är tråkigt att du inte fokuserar på det vi skriver och kämpar för istället för namn.
   Om jag missförstått dig och det ändå är så att du är för opinionsbildning så tycker jag att du ska komma med i vår grupp och hjälpa till, du är hjärtligt välkommen.
   De inägg som skrivs på vår hemsida och som inte har ett namn under är menat att komma från oss alla i gruppen. Men det är bra. Vi ska börja skriva ut det.De inlägg som har ett namn är för att visa att det är en enskild persons inlägg och det behöver inte komma ifrån en medlem, t.ex du kan skriva ett inlägg och skicka det till oss.
   Att medlemmar väljer att vara anonyma på HD.se och på vår hemsida har med just det vi skrev om i vårt inlägg igår att göra – RÄDSLA.
   Den stora frågan nu Olle är – vad är viktigt för dig och vad tycker du om opinionsbildning. För det känns som om du mest är arg och det är svårt att förstå vad du står för och vill.

   • Hej
    Kanske låter som jag är arg men inte!! Jag är bara rakryggad.
    Ganska ointressant att svara på ert inlägg då ni inte tycks ha förstått mitt.
    Vilka är ni som svarar. Är ni en grupp så skriv namnen på gruppen är ni en enskild som svarat så kom fram med ditt namn.
    Jag tar gärna en diskussion men jag vill veta vem jag diskuterar med.
    Olle Bergström

   • Bra att du är rakryggad.
    Det tycker vi att vi är också – bara synd att du inte kan se det..

    Om du tittar i varje inlägg och kommentar så står där vem inlägget kommer ifrån. Det står alltid Båstad kommuns framtid under inläggen förtryckt. Om någon skriver något eget så står deras námn.
    Men vi tar till oss kritiken och ska bli ännu tydkligare.
    Du kan komma på vårt nästa möte om du vill diskutera med oss och se alla ansikten. Jag kan lägga ut datumet här på sidan längs ner i vänsterspalten under en rubrik som heter Nyheter.

    Helena Kruse medlem i Båstad kommuns framtid och it-ansvarig. Dock med alla i gruppens sammtycke kring vad som skrivs då vi har samma åsikter i frågorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s