Vem kan kasta första stenen..


Bråket i kommunhuset vet ingen ände. De dåliga förlorarna M och Fp har nu dragit till sig C och Mp för att söka slå undan fötterna på Bp och S. S hjälpte Bp till makten och har en valteknisk samverkan. Tillsammans med hur SD väljer att rösta, vilket oftast är som Bp och S, kan de övriga partierna inte få igenom sina frågor.

http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/05/21/bjarepartiet-fortsatter-styra—i-valteknisk-samverkan-med-socialdemokraterna/

http://www.hd.se/lokalt/bastad/valresultat/

http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/07/08/de-rostar-pa-vilka-de-vill/

http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/07/08/blagrona-oppositionen-kan-tvinga-s-att-bekanna-farg/

Här skriver signaturen ”Avhoppad”, i HD/NST idag den 20150708.

Kerstin Gustafsson har glömt det hån hon slängt ut vid flera tillfällen för att Bp efter valet i höstas valde att regera med den budget som M, Fp och C skrivit ihop och som Bp valde att gå på då det blev ett samarbete med C och KD i koalition eftersom C lyckats få ner investeringsdelen rejält och Bp tyckte att budgeten var bra, en slags utsträckt hand.

Nu har Kerstin Gustafsson ändrat sig – nu tycker hon inte längre att Bp ska regera på egen budget utan på deras – det har gett mersmak vill jag lova..

Att använda SD och delvis S som orsak är ett rävspel och en medveten tanke för att skapa så mycket kaos som möjligt för regeringen Bp. De dåliga förlorarna med sina plötsliga samarbetspartners har en så stark makthunger att de håller på att slå sönder hela den politiska miljön.

SD röstar på vilka dom vill och på riksnivå skulle flertalet röstningar ha fallit om inte SD gått på borgerlig linje. Ni kan också vara så säkra på att det förekommer frekventa samtal med SD i riksdagshuset även om det inte vill påskinas.

Övervägande del av svenska folket vill att alla partier talar med SD – jag tycker svenska folkets röst är den som ska följas. Svenska folket har fått nog av politikernas lekstuga.

Ta en titt på era partiers historik kring rasbiologi,högerspöken, kvinnofientlighet, vänsterspöken, osv – när ni gjort det kan ingen av er kasta första stenen..

Personligen skulle jag vilja säga att i Sverige är kvinnofientligheten den mest utsatta gruppen, men det är det ingen i Båstads kommun som talar om, inte heller på riksnivå mer än tomt prat utan att något görs. Rapport efter rapport om hur utsatta kvinnor är inom vården, i forskning, i våld, i rätten, på arbetsplatsen och nu i Sveriges förorter där nya svenskar som flytt och vill börjar ett nytt liv som fria kvinnor inte har en chans och svenska politiker bara låter det ske.

Så kom inte med de där flosklerna utan agera utanför boxen för en gångs skull och visa att ni har lite kultur och intellekt i kroppen. Något som verkligen fattas den politiska kåren i Båstads kommun.

Vi skattebetalare vill inte ha denna lekstuga och tro inte att ni vinner på det till nästa val kommunborna tror inte ni är riktigt kloka..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s