Peab ”äger” ett antal kommuner..


Båstad kommuns framtid har blivit kontaktade av medborgare  från en annan kommun.

Anledningen till att BKF kontaktades är att Västerviks kommun lever med samma problematik som Båstads kommun. Detta nätverk i Västervik har gått igenom vår hemsida och våra artiklar och inlägg och gett oss stort beröm för vårt arbete samt påtalat att vi gör ett livsviktigt demokratiskt arbete.

Västerviks kommun lider alltså av samma sjuka och samma upplägg som pågår hos oss i Båstads kommun. Utöver Båstad och Västervik finns ett antal kommuner i Sverige med liknande och förödande struktur för demokratin.

Kommungranskarna som ligger under Uppdrag granskning har berättat för BKF att PEAB och kommuner som arbetar på detta för demokratin så nedbrytande och korruptionsliknande sätt, sanktionerat genom trixande förbi lagtexter, går som en röd tråd genom Sveriges kommuner från norr till söder.

Ängelholms kommun, Båstads kommun, Västerviks kommun, Västerås kommun, Falu kommun – för att nämna en bråkdel.

Älmhults kommun gissar vi står på tur då vår fd kommunchefen Tomas Rikse flyttat dit. Älmhult är en tung IKEA kommun och samarbetet mellan IKEA och  PEAB är känt. Det år också känt att Rikse är PEAB-vänlig samt själv springer ur byggbranchen.

Kom gärna in med information till oss om vetskap kring fler kommuner som har dessa nedbrytande och korruptionsliknande arbetsformer.

BKF kommer nu söka nätverka med dessa kommuner för att lägga så mycket material som möjligt på bordet för Sveriges befolkning om hur våra kommuner sköts samt om den ickekonstitutionella makt som är med och styr och ”äger”.

BKF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s