Förändringar inom M..


Moderaterna på Bjäre bildar EN ny förening !

Moderaternas båda föreningar på Bjärehalvön, Båstad-Bjäre Moderaterna samt Förslöv-Grevie Moderaterna beslöt vid extra föreningsstämmor i veckan att tillsammans bilda EN ny förening. De nuvarande föreningarna avslutar sin verksamhet den 6 september.

Den nya föreningen kommer enligt stämmobeslut att heta Bjäre Båstad Moderaterna.

Till ordförande valdes Jan Ahlström, idag ordförande i Båstadhem AB samt ledamot i Kommunfullmäktige. Ahlström är år 2015 efter valet inte längre ordförande i Båstadhem.Jan Ahlström
Till vice ordförande valdes Ann Elofson.
Avgående ordförande Benkt Ragnarsson valdes som ledamot i styrelsen tillsammans med ledamöterna Göran Brauer, Jan Englund, Annika Fengved Stefansson, Sanna Heiskanen, Marie Hron, och Tony Ivarsson.

Sen nyvlet våren 2015 är Christer de la Motte gruppledare.

Moderatkvinnorna ( MQ ) representeras i styrelsen av dess ordförande Kerstin Gustavsson, tillika kommunstyrelsens ordförande, och ledamöterna i kommunfullmäktige av dess ordförande Åsa Ragnarsson.

Det känns bra för mig att som avgående ordförande kunna konstatera att vi inom Moderaterna nu enats om att kraftsamla våra resurser och arbeta framåt i EN förening, säger Benkt Ragnarsson.
Att styrelsen utökas är en naturlig följd av att det är en sammanslagning av två befintliga föreningar.

Det är ingen nackdel att vi blir några fler personer runt styrelsebordet, säger tillträdande ordförande Jan Ahlström.
Vi står inför ett valår 2014 och vi vill få fler medlemmar att aktivt engagera sig för att stärka och utveckla vår position i Båstads kommun.

Den nya styrelsen kommer närmast att fokusera på att stärka och utveckla den Moderata organisationen inför kommande valår. Detta innebär främst att inleda ett rekryteringsarbete för att hitta kandidater som vill vara med och utveckla och förnya politiken i Båstads kommun och på Bjärehalvön.

Bjäre Båstad Moderaterna skall 2014-2018 fortsatt aktivt leda och utveckla Bjäre och Båstads kommun med våra kommuninvånare och medborgare i fokus.

Båstad den 4 September 2013

Jan Ahlström Benkt Ragnarsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s