Moderaterna utrycker sin djupa beundran för Erik Paulsson på sin lokala hemsida..


Titta vad man kan hitta när man kikar in på moderaternas hemsida i Båstad.


Erik Paulsson informerar – Skansen den 30/11

Den 30.11.2013 inbjöd Moderatkvinnorna till information omkring det som händer härnäst i Båstad med hjälp av Erik Paulsson och hans medarbetare.

65 personer hörsammade inbjudan och fick förstahandsinformation från Erik Paulsson, vår eminente entreprenör här på Bjäre. Erik Paulsson är alltid lika intressant att lyssna till och vi fick mycket matnyttigt. Lite historia över Eriks fantastiska liv, även idag full med idéer om framtiden här på Bjäre. Erik har ett långt arbetsliv bakom sig, och framför sig, är med och arbetar i 11 stora företag varav PEAB har 17.000 anställda. Helt fantastisk människa som fortsätter att tänka ut vad Bjäre behöver!

Lilla Båstad – en företagsby med boende och verksamheter, hantverk och annat.

En skola med 50-100 elever i entreprenadskap där eleverna också kan bo.

Villa Abelin som skall repareras till sitt ursprung och inrymma konferensanläggning, café och restaurang. Också bröllopssviter. Spännande.
Norrviken har ett attraktionsvärde som är värd att bevaras! Alla människor som under sommaren kunde njuta av Norrvikens fantastiska trädgårdar, och allt detta gratis! Tack Erik!

Riviera byggs om just nu och kommer att göra Båstad ännu mer attraktivt att leva och bo i. Rummen behövs som komplement till Hotell Skansen. Spännande utformning av byggnaderna.

Tennismuséet under Dahlmanska tomten med museum och skulpturpark ovanpå. Blir nog riktigt läckert! Färdigt 2015.
Och sist men inte minst- så kommer 1994-års fotbollshjältar till Båstad. 29/6 får vi gå man ur huse och titta på fotboll – sjunga med i ”När vi grävde guld i USA”. Jättekul vare sig man gillar fotboll eller ej. Kommer ni ihåg, Thomas Ravelli, Thomas Brolin, Martin Dahlin och hela övriga gänget!

Mona Källbäck, M-kvinnornas kassör
För Moderatkvinnorna
Ordf. Kerstin Gustafsson, vice ordf. Birgitta Abelin, kassör Mona Källbäck, Sekr. Guje Håkansson, ledamöter: Doris Bergman, Birgit Nyberg, Annika Fengved-Stefanson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s