PEAB och Sydvatten i tätt samarbete..


Jaha, då har vi fått besked om varför Sydvatten är så hett att få till Bjäre..

KF onsdagen den 23 oktober hade Sydvatten representant för infomration kring vattensituationen och det planderade och eventuella påkopplandet av företaget för vattenförsörjning till kommunen.

Vi fick veta en del – men en hel del blev obesvarat och vissa frågor kunde Sydvattens representant inte ens svara på som gällde vattenkvalitet mm.

Flera av oss som var åhörare tyckte det var en urusel presentation men Kerstin Gustafsson M och kommunalråd tyckte det var utmärkt.

Idag kan vi så läsa att Sydvatten har en entrepenör som gör själva arbetet med dragningen av lednigana – PEAB.

Nu faller alla pusselbitar på plats om varför Sydvatten prompt ska hit till bygden..

Det finns andra kunniga på vattenområdet i kommunen – vi väntar med att lägga ut deras information tills de gått i press då klipper vi in det här.

Det är nämligen så att en stor del av Sydvattens och fd alliansens info om nödvändigheten med Sydvattens påkoppling är rent nonsens. Vi anar att det som vanligt handlar om att att göda PEAB och dess sfär inte att se till vad som är bäst för kommunen och dess vanliga innevånare. Och det är därför som framför allt M, FP och KD ligger på. Centerpartiet har framt till nu gått på allianslinjen men har nu brutit allianssamarbetet – vilket vi är innerligt tacksamma för då det nu äntligen finns möjligheter att stoppa gynnandet och annat elände i kommunen som drivs av framför allt M, FP, KD och från och till S. Man kan faktiskt säga att det är så illa att det verkar som att FP och KD sitter på moderat mandat för vi ser aldrig någonsin spår av kristdemokratpolitik  och folkpartipolitik – endast moderatpolitik och exploateringspolitik med gynnande som ledstjärna.

BKF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s