Tomas Anderssons lögn..


Angående skandalen kring strandskyddets dragning som uppdagades i KF av den 2013-10-23 vill vi att ni läser denna utmärkta skrivning av Ingrid Björkman, fd ordförande i Norrvikensträdgårdssällskap (kopierad från NST).

BKF är inte sena att instämma till fullo med Björkmans inlägg i debatten.

Tomas Andersson ordförande i samhällsbyggnadsutskottet, stol i KS samt en av PEABs främsta springpojkar i kommunhuset fann på råd för beslutsunderlaget till KF denna kväll.
Norrvikens Trädgårdar skyddas av fem riksintressen, men Andersson la inför KF fram att det inte fanns något skyddsvärde där Lilla Båstad vill att strandskyddet ska tas bort till fördel för Lilla Båstad och för bygge av väg och hotell inne i Norrvikens Trädgårdar. KFs ledamöter lät sig gå i fällan inför röstningen – men tänk efter. Efter alla dessa turer, kartor, mm så borde ledamöterna och presidiet varit mer än kunniga och informerade om hur det egentligen ligger till med all detta. Det finns dock fyra alternativ till att så inte var fallet – de är alla PEABs springpojkar, det finns partipiskor som kräver uppslutning i de partier som vi kan se alltid banar väg för den stora exploatörens intressen (KD, M, FP, delvis C och delvis S), de är rädda eller så läser de inte sina underlag och har så inte gjort under ett flertal år.
Det blev en kväll full av avslöjanden om vad som pågår i vår kommun, i kommunhuset och bland våra KF ledamöter.
BKF
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s