Vår blogg ligger bland de bästa proffsbloggarna..


Vill bara berätta att Båstad kommuns framtid och dess bloggarbete ligger i topp på Sveriges största bloggportal Twingly fd Bloggportalen,  avdelsningen proffsbloggare.

Trots tre månaders behövlig vila från arbetet ligger vi kvar på listan för de allra bästa. Det gäller ekonomi, företagande och juridik, det gäller politik och samhälle och det gäller humaniora och livsåskådningsfrågor.

Så vad betyder detta? Jo – att vi når ut till många i Sverige om hur det går till i vår kommun och om hur det går till i Sverige och vad som sanktioneras av nationellt omspännande nätverk med fötter ända in i makten korridorer i riksdagshuset. Lagar och förordningar som sanktionerar och underlättar kryphålen i lagen och i demokratin.

Sverige har oerhört stora hål i demokratin och många kan vittna om en förvånansvärt omfattande korruption och korruptionsliknande verksamhet inom landets olika maktsfärer och för folkets och landets ordning beslutande organ.

För mer information kring detta kan ni klicka in er på rutan högst upp i högra hörnet ”Den nya välfärden”, ni kan även googla så hittar ni olika sammanslutningar som arbetar för att bekämpa den så utbredda och omfattande korruptionen.

Han ni egna erfarenhet kontakta oss gärna – vi kommer förmodligen ha ett visst samarbete med den nämna tankesmedjan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s