”Nätverket och sfären” har med konkursen av Norrvikens trädgårdar ordnat ett perfekt upplägg för den kommande och framtida annekteringar..


Eftersom HD sorterar friskt i inläggen har en av HD kommnetatorerna fått lägga upp ett inlägg hos oss istället. Risken att det inte kommer in i tidningen är stor nu för tiden. Det verkar som att man numera refuceras trots att man följer reglerna.

/BKF
Försök till inlägg i HD.s kommentarsfält idag:

Det rådande scenariot kunde inte vara lämpligare för Paulssons. Styrelsen fixade en konkurs så att de andra som tror sig kunna sköta NT enligt stadgarna fördes åt sidan. Ett köpeavtal som tillkommit på ett märkligt sätt ger Paulssons rätt att ta över NT för ett orimligt lågt pris. Den rättsliga prövningen las åt sidan. Tack vare konkursen är Abelins önskemål/krav eliminerade. Det verkar nu vara fritt fram för Paulssons att få (få är rätt ord) den anläggning som suktat efter i snart 40 år. Det måste kännas härligt att ha en sån uppbackning för sina projekt och sin visioner. Nästa steg blir att sammanlänka den numera annekterade hamnen med Kattvik och sen får vi se hur pass stark lagstiftningen är när det börjar närma sig Hovs hallar. Åt andra hållet utgör Hotell Riviera en ankarpunkt men inget teoretiskt stopp.

Det verkar som om Båstads mantra – ”fråga Erik”- kommer att fortleva länge än..

Gm Karlsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s