Ett beställningsjobb eller..


Vad har vi i Norrvikens trädgårdssällskap gjort för fel, för att förtjäna denna kampanj som nu pågår mot oss?

Norrvikens trädgårdssällskap är en ideell förening, där medlemmarna arbetar utan ersättning och betalar medlemsavgift för att täcka verksamhetens utgifter, här finns inga enskilda vinstintressen och vi har inga statliga eller kommunala bidrag.

Vi har försökt förhindra att Norrvikens trädgårdar exploateras till ett Hotell och bostadskomplex, då vi anser att Norrvikens unika miljö och vackra omgivningar är alldeles för värdefulla för att bebyggas.

Vi har erbjudit oss att ta över driften av Norrvikens trädgårdar och tagit fram en Interimsstyrelse som skulle kunna gå in och ta överdriften, vi har även erbjudit oss att ta över skulderna.

Men stiftelsens styrelse valde att försätta Norrviken i konkurs och nu så försöker vi samla in pengar för att kunna förvärva Norrviken från konkursförvaltaren.

Jag har aldrig varit med om en så omfattande smutskastnings kampanj som den som nu pågår mot oss i Trädgårdssällskapet!

Vi anklagas för att ha begått allvarliga brott som förtal och hot utan grund då det inte finns varken polisanmälningar eller fällande domar mot oss.

Vad är det för fel med att försöka rädda en unik trädgård som så sent som 2006 fick utmärkelsen som en av Europas vackraste trädgårdar från något så vansinnigt som att exploatera området till ett bostadsområde!

Vi försöker samla in pengar och bidrar själva med både tid och pengar, så vad gör vi för fel eftersom ni verkar hata oss så?

Vi har inga ekonomiska vinstintressen i att bevara Norrvikens trädgårdar utan vi gör detta av ideologiska skäl!

Medlem i Norrvikens Trädgårdssällskap.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s