Överklaga paddelbanans placering inom tre veckor from den 4 december.


topbanner_img_01

För eventuellt överklagande av förlängt tillfälligt bygglov för padelbanan i hamnen. Beslutet kungjordes den 4. december i Post- och Inrikes Tidningar. Sedan har man 3 veckor på sig att överklaga hos Länsstyrelsen. Överklagandet lämnas till Båstad kommuns kansli.

Det är enkelt att överklaga: skriv ett papper om vad ni överklagar, varför och lämna in det till kommunens kansli så stämplar dom in och ser till att det hamnar på rätt ställe. Det är bra om ni anger ett sakligt skäl för överklagan tex att padelbanans grund inte kan ses som en tillfällig installation enl Plan o bygglagen. Bara ” vi vill inte ha den där” fungerar inte alltid.

Beslutet sitter även uppe i kommunhuset för allmänheten. Däremot har notisen varken lagts ut på kommunens hemsida eller i NST.

Båstad kommuns framtid menar att just det fakutm att informationen inte lagts ut på NST eller kommunens hemsida är ett taktiskt drag av kommunen att gynna intressenternas syfte – och ytterst odemokratiskt.

Annonser

En reaktion på ”Överklaga paddelbanans placering inom tre veckor from den 4 december.

  1. De svarta bodarna intill padelbanan fick inget förlängt tillfälligt bygglov utan skulle vara avlägsnade till årsslutet.
    Bodarna är kvar och symboliserar att det inte är KF som bestämmer i hamnen.
    Vad händer härnäst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s