Bildspel Norrvikens Trädgårdar i höstskrud..


Detta bildspel kräver JavaScript.

Bildspel

Fler bilder för facebookanvändare

Information om Norrvikens Trädgårdar för facebookanvändare

Information om nu läget för Norrvikens Trädgårdar på engelska och svenska

 

Annonser

8 reaktioner på ”Bildspel Norrvikens Trädgårdar i höstskrud..

 1. Norrvikens Trädgårdar är ett kulturellt komplement till alla fina golfbanor och tenniskulturen. Norrvikens trädgårdar behövs men behöver medel för att tillgänglighetsanpassas. Vi mpåste ha råd att ha kvar Norrvikens trädgårdar. Ge konsten och skönheten en chans. Snegla på Wanås slott hur de har gjort. Det kan inte var möjligt att stänga igen. Har hört att kommunen har trixat med besökssiffrorna men det är ju inte så underligt att folk inte kommer då det knappt finns någon annonsering. Båsta kommun har allt att vinna på att rusta upp och förvalta istället för att förstöra.
  Britt Westerlind, husägare
  i Båstad kommun

  • Så fort de får syn på något vackert börjar dollartecknen rulla i skallen på dem. De har ingen känsla för äandra värden än hur de kan tjäna pengar på det. Inte en fläck här på Bjärehalvön ska skonas verkar det som..
   Men vem ska bo där?

 2. Ja Patrik, det är en mycket sorglig historia
  Kan bara säga att dom som står bakom denna medvetna och planerade försämring (samma människor) av trädgårdarna för att sen hitta på att de räddar dem via en helhetslösning. En helhetslösnng som går ut på att exploatera Trädgårdarna – med boende för femhundra personer, hotell, spa, affärer, skola och butiker – så endast en lillfingernagel blir kvar. Det är människor med obefintlig känsla för rättspatos, historik, kultur samt en bygds och den enskilda människans grundläggande behov.
  Istället ska denna exploatering av Trädgårdarna länkas ihop med ett enormt bygge som förändrar hela landsbygdsbilden i och runt Norrvikens Trädgårdar.
  När de är klara har vi en ny stadsdel à la solkusten i spanien..

  Fotona kommer från Norrvikens Trädgårdars egen hemsida som man kan bli medlem av på facebook. Biilderna finns även upplaggda på Norrvikesn Trädgårdssällskaps sida på facebook. Vet inte vem fotografen är.
  Helena.

 3. Vilka fantastiska bilder!
  Jag kan inte förstå att någon kan komma på tanken att exploatera något så unikt och vackert, då det är helt fantastiskt!
  Vilka färger!
  Jag har annars alltid föredragit vår och sommar, men med dessa bilder så vinner hösten!
  Stort tack till fotografen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s