Ni ligger under lupp!


Kommunfullmäktige den 22 augusti lär bli ett viktigt avstamp för återstoden av mandatperioden.

Kommer allisansen få rätsida på all turbulens eller kommer man fortsätta att prioritera de hårda frågorna, oetisk och ansvarslös arbetsgång samt dementier och inte minst att springa PEAB och PEAB sfärens ärenden?

Kommer alliansen höja sin moral och möta medborgarna med den transparens och demokrati som den nya organisationen utlovat?

Kommer moderaterna fortsätta sin maktdominans med övriga allianspartier i ett snopet släptåg i hopp om att få leka/känna sig som herrar en liten stund till?

Kommer viktiga ärenden och beslut att fotsätta ta så lång tid att mänskliga värden går förlorade eller drabbas?

Kommer trakasserier av anställda som försöker göra sin röst hörd eller som sätter ner foten att fortsätta? Och kommer fler förlora sina jobb pga det eller bli tvugna att säga upp sig, omskola sig eller söka arbete någon annanstans..

Kommer ett visst parti att fortsätta vägra den i förtid konstitutionellt fastlaggda utvärderingen av den nya organisationen. En organisation som istället för att öka transparensen och demokratin har skapat en maktkoncentration utan dess lika och som vi menar är en av anledningarna till de förhållanden vi sitter med vid hand idag för alla drabbade.

Kommer politiken och organisationen fortsätta ett arbete som premierar bolag och brödraskap med platser i KF och medvetet vara med och medverka till att allt fler centrala och viktiga områden anekteras av dessa gäng, som i och med detta förhållningssätt nu snart (om inte redan) äger och styr över stora delar av centralortens och halvöns oaser.

Ja, vi frågar oss en hel del inför kommande höst och arbetsår..

En sak är säker, pga ert medvetet valda arbets- och förhållningssätt som på olika sätt så hårt drabbar oss i denna kommun så kan ni vara säkra på att ligga under lupp..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s