Slår med ena handen och smeker med den andra..


Taget ur HD.se 2012-07-08

Skrivet av Patrik:
Varför begås det så många misstag i den organisation inom kommunen som Susanne Herting ansvarar för?

Visst alla kan göra fel! Men nu uppdagas det fel i stort sett varje vecka inom Susanne Hertings verksamhet och detta är inte en acceptabel situation. Man kan inte som Chef skylla på missförstånd, medarbetares inkompetens och andra yttre faktorer. Som Chef har man ansvar för verksamheten, att ta ansvar innebär inte att sitta och skylla på andra faktorer utan att se till att ha så god insyn i verksamheten att man kan sätta in rätt åtgärder på rätt plats för att verksamheten skall fungera.

Hur länge skall detta få fortsätta utan att ansvariga politiker och kommunchefen reagerar och vidtar åtgärder? Det är våra skattemedel som inte förvaltas på bästa sätt samtidigt som verksamheten inte fungerar optimalt. Senast igår stog det att läsa om en medarbetare som blivit avskedad på felaktiga grunder och kommunen tvingades betala ut två årslöner i kompensation, idag är det felaktiga besked om verksamheten och detta skall läggas till alla tidigare turer inom vår och omsorg.

Det finns ju en hel del anmärkningar från socialstyrelsen på hur verksamheten har bedrivits inom vård och omsorg i kommunen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s