Ahlströms ord är inte lag.


Låt vår grupp slippa gräva även i denna fråga – snälla söta rara..

Vi riktar oss till oppositionen!

Nöj er inte med Ahlströms argument utan gräv själva, skaffa sakkunskap i frågan, gör egna analyser med kunniga och lägg bevisen på bordet.

Låt inte Båstadhem och alliansen styra det här. Visa er handlingskraftiga och då räcker det inte med en interpellation som i och för sig var ett försök men ack så mesig. Ni måste gå flera steg längre och visa att ni bryr er på djupet – så länge ni inte kollar upp vad Båstadhem och Ahlström säger uppbackat av alliansen så är det de yttrar bara ord och lite ord kan vem som helst leka med så länge ingen kollar upp det.

Förmodligen ligger en rockad och väntar för Korröd.

Även om det finns folk i alliansen som inte samtycker med Båstadhem så gör man det så länge som man inte sätter ner foten – att vara tyst är detsamma som att bifalla.

Annonser

2 reaktioner på ”Ahlströms ord är inte lag.

 1. Läst dagens artikel i HD angående hyresrätter som Båstadhem vill bygga på Slammarpsfastigheten i Förslöv. Fantastiskt bra att det byggs hyresrätter inom Båstad kommun!

  Men nu blir ju då jag lite förvirrad…
  I onsdags stod Jan Ahlström i KF och berättade att det blir på tok för dyrt att bygga hyresrätter på Korröd så där ska man istället bygga bostadsrätter som skall säljas dyrt för att få in medel till att bygga hyresrätter.

  Jag undrar då vad det är som gör att det är billigare att bygga i Förslöv? Är material och arbetskraft billigare på den sidan åsen? Eller förväntar man sig mer kapitalstarka hyresgäster i Förslöv än i Båstad eftersom de har råd att betala den höga hyran som bl.a. angavs som orsaken till att hyresrätter inte kan byggas centralt i Båstad?!

  Eller kanske man rent av förväntar sig att vinsten från försäljningen av bostadsrätterna i Korröd skall finansiera hyresrätterna i Förslöv? Men om man nu inte får sålt de lägenheter som krävs i Korröd för att dra igång projektet (50% enligt utsago) blir det då inte några lägenheter varken i Båstad eller Förslöv?

  Det osar lång väg om detta!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s