Utvärderingen av den nya politiska organisationen stoppad


Läs dagens artikel i HD.se om att kommunstyrelsens ordförande, tillika kommunalråd, Annette Åkesson (m) stoppar utvärderingen av den nya organisationen.

Demokratiberedningen har påbörjat en utvärdering av den nya organisationen. Enligt artikeln ska Anette Åkesson, kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande (m) ha gått in och stoppat utvärderingen. Inom demokratiberedningen är man oense om hur utvärderingen ska se ut, vad den ska omfatta och vilka som ska göra den. Till saken hör att demokratiberedningen under en tid redan påbörjat utvärderingen men nu är man alltså oense om hur fortsättningen ska se ut.

Demokratiberedningens ordförande har ställt in de senaste två mötena. Vi förmodar dock att hans årsarvode inte tas ifrån honom. Arvodet är på strax under 100000 kr/år. Övriga ledamöter ersätts med 132 kr/gång.

Båstad kommuns framtid ifrågasätter starkt dels om demokratiberedningens ordförande ska arvoderas när möten ställs in, dels arvodets nivå. Och det gäller beredningarnas alla tre ordföranden  – tillväxt och samhällsbyggnad, kultur och välfärd samt demokratiberedningen.

Vi anser att arvodet ligger alldeles för högt.

Annonser

2 reaktioner på ”Utvärderingen av den nya politiska organisationen stoppad

 1. Ja, det låter så bra så, men det räcker inte med bara ord. Det behövs mycket mera. Det är inte mycket av det som står under ”Våra äldre” som jag känner igen från verkligheten, men det kanske är så att om kartan och verkligheten inte stämmer, så är det kartan som gäller.

  • Vad tänker du på nu Kristoffer?
   Menar du alliansens handlingsprgram för ”våra äldre”?
   Om det är det du menar så berätta gärrna för oss antingen här eller via mail vad du har för erarenheter och vad dina vänner säger.
   BKF.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s