Artikel i NST


Första artikeln om vår grupp och vårt arbete.                                                                                                                                                           Läs artikeln i NST idag, söndagen den 29 april 2012.

Med glädje kan vi konstatera att artikeln gör att fler och fler klickar in sig på hemsidan och tar del av vårt syfte och vårt arbete. Redan innan kl. 9.00 har över 220 klick gjorts på länken. Får se om vi slår rekordet på 665 klick för en dag. Kan också berätta att vi snabbt klättrar på Sveriges största bloggranking listor. Twingly (fd Aftonbladets som är den kanske största) på 52 plats, blogrankers på 12 plats och 30 plats på blogtoplist. Vi klättrar för varje vecka.

Viktigt och bra att så många som möjligt tar del av demokratiska frågor och hur det ”står till med demokratin” i Sverige. Politik är ett rävspel och många gånger i kommunalpolitiken får man en känlsa och upplevelse av att det mest handlar om makt politkerna emellan – snarare än den verklighet som finns utanför kommunhusets väggar. Tjänstemännen har en viktig roll i det här och ett stort ansvar.

Man kunde ju önska att opinionsarbete för att påtala demokrati och respekt för bygd och innevånare inte skulle behövas. Men politiker och tjänstemän väljer själva vilket klimat de vill ha.

Och de har valt..

Annonser

En reaktion på ”Artikel i NST

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s