Excitements..


Vi hade tänkt lägga ut medarbetarenkäterna som presenterades på KF i onsdags den 25 april, men vi har inte fått något svar ännu. Vi har begärt in den senaste samt ett antal tidigare enkäter och översiktsdiagram.

Vi har även begärt in en schematisk bild på arbets- och beslutsgången i kommunhuset mellan politiker och tjänstemän. Någon sådan har vi inte fått därför har vi länkat till kommunens hemsida där en sådan bild finns. Problemet är,  enligt källor, att många i ”huset” upplever att det inte finns några vattentäta skott i denna arbets- och beslutsgång. Att ärenden tenderar att ta sina egna vägar snarare än de uppsatta och förutbestämda.

Om detta stämmer är det ett slag mot demokratin.

Så fort vi får tillgång till webbfilmen från KF i onsdags den 25 april lägger vi ut några härliga och mycket talande delar av KF där man på film kan se hur kommunledningen resonerar angående  kommunchefen Tomas Rikses förnedrande pressrelease. Även vilken syn som finns kring dem som bor på bygden men inte har råd att bygga eller köpa bostadsrätt och vart vissa tycker att man ska ta vägen då..

I morgon intervju om vårt arbete med NST.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s