Anställd berättar


Flera av oss som är engagerade i denna grupp har egna mycket tråkiga erfarenheter av vård och omsorg, antingen som anhörig eller som anställd. Det handlar om lögner, utebliven närvaro till möten av Hertting gång efter gång, brev som inte besvaras av varken Hertting eller någon annan, felmedicineringar, personal som berättar om sin arbetssituation men som inte vågar lyfta saker med sina chefer pga att de känt sig hotade vid flera tillfällen och har fått uppfattningen att de kommer förlora sina arbeten.

Kommunens ledning samt allians politiker hävdar beslutsamt att det inte stämmer och att det pågår ett förändingsarbete. Tydligen är det ett incitament för att inget av det ovan nämnda har hänt samt för att ingen mår dåligt i verksamheten.

De som är eller har varit anställda i Båstads kommun och som har en berättelse de vill träda fram med är välkomna att dela den med oss här. Ni är varmt och hjärtinnerligt välkomna att skicka in det till oss. Se under fliken kontakt.

Kan vi hjälpa er så ska vi försöka. Det finns som sagt flera i vår grupp som har egna berättelser som inte går av för hackor..

Kanske kopierar vi över de berättelser som lagts ut på HD.se för att få lite material att börja med.

Välkommen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s